In 2008 hebben Ruurd en ik een hele moeilijke periode in ons leven gehad qua gezondheid. Daarom heb ik besloten dat het tijd was dat Ruurd eindelijk een eigen hond kreeg. Dat moest een franse bulldog worden: klein, compact, makkelijk in onderhoud, maar vooral een heerlijk spontaan humoristisch karakter.

We hadden geen plannen verder met het ras, dus werd het een reu, lekker stoer! Na wat zoeken vonden we een fokster die zeer overwogen en na veel studie en napluizen een combinatie had gepland met honden die ons aantrokken qua gezondheid, karakter en uiterlijk.

Het werd Ali Baba des Artistes Charmant, gefokt door Nele Maser, vader Daulökke's Sedeux le Superbe, moeder Dinou du Jolie Vif. Ali Baba heeft ons met zijn humor en clowneske gedrag weer leren en laten lachen, het is een fantastische hond.

Onze gezondheid nam verder af en we moesten stoppen met de cockers en de shih tzu, dit deed ons besluiten om voor voor Ali Baba een maatje te zoeken, waar we ook mee konden showen, want dat zit nog steeds in mijn bloed.

amieshome


In het menu links kunt u meer vinden over onze Franse Bulletjes.

welkom bij amie's home

e-mail: info@amieshome.com